Η ακαδημία δικτύωσης Cisco (Cisco Networking Academy) PDF Εκτύπωση E-mail

Το πρόγραμμα Cisco Networking Academy δημιουργήθηκε το 1997 στοχεύοντας στην κατάρτιση ικανών τεχνικών και ειδικών πληροφορικής και δικτύων. Από τότε μέχρι σήμερα οι ακαδημίες τη Cisco έχουν δώσει επαγγελματικές διεξόδους στους περισσότερους από 600.000 απόφοιτούς τους σε , οι οποίοι υποστηρίζουν τη δικτυακή υποδομή και τα ψηφιακά συστήματα χιλιάδων εταιριών.

Τα προγράμματα των Aκαδημιών Δικτύωσης της Cisco καλλιεργούν στους εκπαιδευόμενους πρακτικές και σε βάθος δεξιότητες και θεωρητικές γνώσεις στις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση στα δίκτυα κάθε είδους και επικεντρώνοντας στις συσκευές υποδομής δικτύου που κατασκευάζει η Cisco. Κάθε μία από τις 18 διαβαθμισμένες ενότητες μαθημάτων οδηγεί σε πιστοποιητικό αναγνωρισμένου κύρους και αξίας στην αγορά εργασίας.

Η ποιότητα εκπαίδευσης στα προγράμματα της Cisco είναι ιδιαίτερα υψηλή. Αυτό διασφαλίζεται χάρη στους αυστηρούς όρους που υποχρεούνται να πληρούν όλες οι Ακαδημίες, καθώς και στην κατάρτιση και πιστοποίηση των εκπαιδευτών. Επιπλέον, τα προγράμματα είναι προσεκτικά καταρτισμένα ώστε να προσφέρουν γνώσεις χρήσιμες στην αγορά εργασίας, καλύπτοντας πλήθος πρακτικών εφαρμογών. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στον εμπλουτισμό του προγράμματος με πρακτικές και εργαστηριακές δραστηριότητες και προσομοιώσεις πραγματικών καταστάσεων.

Η εκπαιδευτική διαδικασία υποστηρίζεται από το πρωτοπόρο σύστημα εκπαιδευτικής υποστήριξης Cisco Networking Academy Program (CNAP) όπου η διδακτέα ύλη, ο έλεγχος της προόδου του σπουδαστή και οι εξετάσεις πραγματοποιούνται μέσω του διαδικτύου. Παράλληλα, η προσπάθεια των εκπαιδευομένων υποστηρίζεται αποτελεσματικά από το on-line διαδραστικό σύστημα εκπαιδευτικής υποστήριξης της Cisco (PacketTracker).

 
Διαφήμιση
Joomla Templates by Joomlashack