Πρόγραμμα Σχεδιασμού Ιστοσελίδων ECDL WebStarter Εκτύπωση E-mail
Πιστοποιήσεις - ECDL Hellas

Το ECDL WebStarter είναι μία πιστοποίηση που αναπτύχθηκε από το Ίδρυμα ECDL με σκοπό να προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο τις απαραίτητες δεξιότητες για τον σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη συντήρηση ενός απλού δικτυακού τόπου, σε βασικό επίπεδο. Το Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους από εσάς επιθυμείτε να αποκτήσετε δεξιότητες στο σχεδιασμό και τη διαχείριση ιστοσελίδων, χωρίς να χρειάζεται να δεσμευτείτε χρονικά ή οικονομικά στην εκμάθηση ενός επαγγελματικού επιπέδου προγράμματος σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Για αυτό ακριβώς το ECDL WebStarter είναι ιδανικό για όσους από εσάς είστε φοιτητές ή σπουδαστές, για το προσωπικό μικρών επιχειρήσεων καθώς και για εσάς που απλώς επιθυμείτε να δημιουργήσετε τις προσωπικές σας ιστοσελίδες.

    Το Πρόγραμμα ECDL WebStarter περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα γνωστικά αντικείμενα και δεξιότητες που χρειάζεστε και εξηγεί τις βασικές αρχές για το σχεδιασμό απλών δικτυακών τόπων. Το ECDL WebStarter πιστοποιεί ότι:
  • Κατανοείτε τις βασικές έννοιες σχεδιασμού ιστοσελίδων
  • Κατέχετε τις βασικές δεξιότητες για το σχεδιασμό ιστοσελίδων
  • Κατανοείτε τις βασικές αρχές της HTML
  • Μπορείτε να διεκπεραιώσετε απλές εργασίες προγραμματισμού σε HTML
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λογισμικό επεξεργασίας ιστοσελίδων για να δημιουργήσετε ιστοσελίδες, σχήματα και πίνακες, καθώς και να χρησιμοποιήσετε πλαίσια και να μορφοποιήσετε κείμενο
  • Μπορείτε να αποθηκεύετε και να εργάζεστε με εικόνες στην ιστοσελίδα
  • Γνωρίζετε πώς να δημοσιεύσετε μια ιστοσελίδα στον Παγκόσμιο Ιστό
  • Έχετε επίγνωση θεμάτων ασφαλείας και νομοθεσίας που σχετίζονται με δημοσιευμένες ιστοσελίδες

Η επιτυχημένη ολοκλήρωσή της εκπαίδευσης πραγματοποιείται με μια απλή εξέταση διάρκειας 45 λεπτών. Για την εξέταση του ECDL WebStarter μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε από τα ακόλουθα λογισμικά: Microsoft FrontPage, Macromedia DreamWeaver, CoffeeCup HTML Editor.

 
Joomla Templates by Joomlashack