Διαδραστικοί πίνακες

Όλες οι αίθουσες διδασκαλίας των εργαστηρίων "Διαδίκτυο" είναι εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες SMART Board. Οι πίνακες αυτοί απλοποιούν τις εκπαιδευτικές πρακτικές, ενώ παράλληλα προσφέρουν τη δυνατότητα για εκπαιδευτικές δραστηριότητες που πριν θα ήταν αδύνατες. Για παράδειγμα, τώρα οι μαθητές μπορούν κυριολεκτικά να αγγίξουν τα μέρη ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή και να τα τοποθετήσουν στη σωστή τους θέση, χωρίς να χρειαστεί να ξεβιδωθεί στ' αλήθεια κάποιος υπολογιστής και χωρίς τον κίνδυνο για ατυχήματα ή βλάβες.

Οι διαδραστικοί πίνακες δεν είναι απλώς κάποιοι πίνακες με βελτιωμένες δυνατότητες. Το γεγονός ότι συνδέονται με ηλεκτρονικό υπολογιστή και συνοδεύονται με το βραβευμένο εκπαιδευτικό λογισμικό SMART Notebook επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς του "Διαδικτύου" να αναπτύξουν πλάνα μαθήματος, ασκήσεις και άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά. Σχεδόν πάντοτε, οι καινοτομίες αυτές γίνονται δεκτές με ενθουσιασμό από τους εκπαιδευόμενους, γεγονός που ενισχύει την προσοχή, τη συμμετοχή και τη διάθεσή τους για μάθηση.Οι διαδραστικοί πίνακες SMART Board στα Ε.Ε.Σ. Πληροφορικής "Διαδίκτυο" PDF Εκτύπωση E-mail

Διαδραστικός Πίνακας SMART Board

Τα Ε.Ε.Σ. Πληροφορικής «Διαδίκτυο» διαθέτουν, πλέον, διαδραστικό πίνακα SMART Board σε όλες τις εκπαιδευτικές αίθουσες όλων των εγκαταστάσεών τους, εκτοπίζοντας στην αποθήκη τους λευκούς πίνακες μαρκαδόρου που χρησιμοποιούνταν παλιότερα.

Περισσότερα...
 


   
 
Joomla Templates by Joomlashack